Aaaaaa!!!!

Heej♥ Guud vad jag saknar sommaren, bada och att vara brun!!! Men jag älskar ändå snön♥ Tog inte alls många fina bilder på mig själv förra somaren men det ska det bli ändring på till den här sommaren ;)
Men här är någon bild på mig i sommras, inte den vakraste men men.... Jag bjuder på den ;)

↑Det är ochså min fb-profilbild ;) ↑

Det här var i Thailand!!!♥♥♥♥ Vill verkligen åka dit igen, men helst NUUUU!!!!

Alla solnedgångar i Helsingborg♥ För er som inte vet var Helsingborg ligger, så är det i skåne ;)
Men jag har bestämt att i sommar ska jag vara så mycket som möjligt i solen och inte i skuggan eller inne :/ För jag vill bli brun♥ Men så ska jag vara väldigt social, vara med kompisar så mycket som möjligt :D
Och förresten, tack Lilli för kommentaren♥
Kramizar♥


Bild 17: En bild på en ovanlig sak


 Kramizar♥


-Good morning every body!

Heej♥ Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag drar till skolan ;) Kommer va en ganska vanlig dag, om det inte händer något i skolan, som det nog kommer att göra :P
Var ute och fottade lite igår, här är nå¨gon enstaka bild:



Tyckte att himlen var så fin ;)
Men här är Today´s looki♥

Och face look♥

Ja men nu ska jag gå till skolan nog ;)
Kramizar♥


Tävling!!!!

Tänkte ha en tävling här på bloggen för att få lite mer läsare ;)
Här kommer frågorna:

1: Vad har jag för kamera?
a) Canon EOS 550D
b) Nikon 5100D
c) Canon EOS 600D

2: Vilka ställen har jag varit i Thailand?
a) Huahin, Koh samui
b) Huahin, Koh samui, Koh tao, Bangkok
c) Huahin, Koh samui, Koh tao

3: Vad heter min katt?
a) Molly
b) Ninis
c) Polly

4: Vad går jag på för sport?
a) Konstsimning
b) Dans
c) Klättring

5: Vad har jag för hårfärg igentligen?
a) Brun
b) Mörk blond
c) Blond

6: Vilket är mitt favorit program?
a) Grey´s anantomy
b) Revenge
c) once upon a time

7: Hur många gånger har jag bytt blogg?
a) 2
b) 1
c) 0

8: Hur många kusiner har jag?
a) 6st
b) 4st
c) 7st

9: Vad är det här?

Första pris är en skiva!

Andra är ett armband och ett nagelack!

Tredje är ett nagelack :)

Hoppas att ni får många rätt ;)
Kramizar♥


-Today´s quote♥


Stolt fotograf ;)
I wake up. Think of you. That´s what I´m doing these days♥
Kramizar♥


Bilder från Gullsjön♥


 (blev ett för mycket R i härligast ;) )
Kramizar♥


Total fail!!!!


Av mig o Johanna!!!! Vi skulle ju grilla korv o mascmallows idag, men när vi kommer dit märker vi att vi glömde tidningarna :/ Men vi försökte ändå tända den i en timme men inget hände!!!! Så himla FAIL av oss!!!!! Så vi ska göra det imorgon istället och ta med oss tändvätska och TIDNINGAR!!!!!
Så när vi kom hem så poppade vi popcorn och fixade varma hallon med vanilj glass^^ Så himla gott, det var vår tröst för att vi inte lyckades ;) Och så spelade vi såklart sims :P Sims nörd x2 ;)

Men tidigare idag i skolan så satt vi och väntade på att få gå in till engelskan. Och då kom Samuel och började bråkas, och då försökte jag slå han med min bok men misslyckades -.- Så då stälde jag mig upp och började slå han lite löst, men sen började han picka mig och då fick jag tag på hans fingrar och böjde dom bakåt och då gjorde det lite ont på honom så han kunde inte picka mig längre^^
Men efter vi hade slutat var jag och några till på gården, väntade på Johanna där ;) Och då satt massor av killar från 7:an och spelade pocker och drack te, men dom sa att vi tjejer inte fick vara med för att vi inte var homosexuella -.- Men så började Samuel reta mig o Hanna D med, mens(till hanna) och pluggis the boss och pluggis 3, det är jag -.- Men då sa jag till Samuel att han inte skulle säga något efterso han blev spöad av mig! Och då gav han mig en ond blick medans resten av killarna bara "Ooooh!!!". Det kändes lite könt att ge igen lite på Samuel för att han pickar mig ;)
Men nu ska jag kolla lite på TV och på fb ;)
Kramizar♥


TV!!!!

Ska alldeles strax gå och titta på "once upon a time", det är såå bra!!!! Men sen blir det "Revenge", och det är ännu bättre!!!! Handlar om en tjej som ska göra hämd på vissa personer som gjorde att hennes pappa togs ifrån henne och blev dödad typ :/ Men sååå bra!!! Det börjar kl: 21.00 på 3:an ;)
Kramizar^^

Things i want to do before i die...









Kram♥


Dear homework, you can like... go die or something!

Dd6808b7c237fdc9b01061fea98c2e2b_large
Heej! Ska nu göra min svenska läxa!!! Kom på idag att vi hade den tills morgon :/ Hoppas bara att det typ tar bara 10min eller mindre :) Men så klart brukar det bli så om jag hoppas på någonting blir det inte så :/ Men nu ska jag sätta igång att jobba :´(
Ciao!


Bild 16: En bild på dig själv som någon annan tagit


 Fotograf: Johanna<3
Kram


-Why does love always feel like a battlefield?


 The only thing that i want in this fucking world is someone that really cares about me. I want someone that can accept me as the way that i am, who can i act silly with and who really is there for me tgrought hard times. This is the only thing i ask. Is it so bad?

Kram <3


-My day

HEEJ! Igår bokade vi grejer till romme, för på idrottsdagen kan man åka dit och det är först till kvarn! Och jag kom me :D Det är den 20 februari, suger att det är på en måndag!!!
Fast snart ska jag gå till skolan ;) Och Tara o jag ska åka pulka på våran långa rast efter engelskan :D
Men dagen är ganska okej :/ Förrutom att vi har Nv sista timmen :( Så himla tråkigt!!! Man håller på att somna hela tiden, typ alla lektioner med Alida är tråkiga!!!
Men nu ska jag gå ;)
Ciao!

-Han

Jag önskar att han kunde se vem jag är och gilla det.
Jag önskar att han kunde se att jag var söt även fast jag inte var det så specielt mycket.
Jag önskar att han skulle vilja vara min vän eller mer.
Jag önskar att jag hade en pojkvän<3
Jag skulle kunna sitta här och skriva miljoner saker om just "han" som jag gillar, men det skulle ni inte bry er om. Så jag skriver bara tre saker om just "han".
1: Han är så söt när han ler så man kan inte sluta att le själv
2: Han är rolig o smart
3: Han är väldigt omtänksam och snäll, bryr sig om alla
Jag önskar att det inte var så svårt och pinsamt att berätta för någon hur man känner eller om man gillar den personen! Men jag skulle vilja kunna läsa andras tankar, tex vad dom tänker om vissa personer, vad dom gillar, och sånt. Men det kommer ju aldrig hända!
Jag kommer aldrig att skriva vem det är. Men några vet, men dom står mig närmast. Och dom har lovat att inte berätta! Hoppas bara att dom håller det. Men om ni skulle kanske vilja veta mer om just "han", kanske jag skickar ett mejl till er om berättar, men det kommer jag inte göra till vem som helst, bara vissa som jag vet att jag kan lita på!
Kramizar<3

SNÖÖÖ!!!!

TJOBRE! Det har ju äntligen kommit snö, så här mycket ;) Så idag ska Tara o jag åka "pulka" och ha snöbollskrig :D Vi 2 har verkligen saknat snön!!! Och vi var så deprimerade över att vi bara har typ haft 7 snöbollskrig, det är ingenting!!!! Men igår var jag med Johanna :D Vi gick ner till gullsjön och fottade, men när vi kom ner så var det fortfarande lite glöd kvar på en brasa,  så vi höll på att mata den med papper, torra kvistar, gran ris, alltmöjligt ;) Men tillslut fick vi en väldigt stor brasa från var den var innnan ;) Fast vi hade inget fika :/ Men så kom en familj och mamman var så snäll så dom gavoss 2 bitar chokladkaka :D Den var sååå god :D Och då berättade vi att vi inte hade använt tändstickor till våran brasa och hon var väldigt inponerad ;)
Men nu måste jag gå ;)
Kramizar<3

Photos from yesterday!


Allihopa!

Söta tara ;)
 Det var typ bara dom ;)
Kramizar♥


- L O V E !

Book-heart-bokeh2_182612341_large
 I´m scared because...
 I don´t want anyone else
to have your heart.
 I don´t want anyone else
to kiss your lips
 I don´t want anyone else
to be in your arms
 I don´t want anyone else
 to be the one you love.
 
 I´m scared because
 I don´t want anyone to take my place.

 Kramizar<


-Bästa dan på länge!

Heej<3 Har haft bästa dagen med tjejerna, Sandra, Hanna D, Pasco, Tara!!! Vi hade såå kul!! Först var vi i skolan och visste inte vad vi skulle göra.? Men tillslut bestämde vi att vi skulle gå hem mig :) Först håll vi på att fota och gulla med Molly, för dom hade inte träffat henne förrut. Kommer komma ut bilder senare idag eller imorgon, för jag är hos pappa och min dator o kamera är hos mamma :/  Och så sa Pasco: Men du kan ju stalka Oscar härifrån!! Men jag ba: varför skule jag göra det? Och då kom Oscar, Samuel o Filip från Oscar så Pasco bara , öppna fönstret, tillslut är vi fick upp det stog vi och skrek på dom och då sa dom: Hejdå! Vilken diss av dom asså!!!!Men vi åt nudlar och snackade om allt möjligt sen! Sen höll vi på att larva oss totalt, Tara och pasco gjorde sig till en person, som sakt kommer bilder imorgon eller senare :/ Och så hade dom brygga tävling medans jag filmade dom :P Tillslut satt vi i soffan och hade "girltalk" och spelade tetris på tv:n :D Så vi var helt farsinerade av det o_O Men så behövde Pasco gå :( För hennes mormor eller farmor skulle komma :) Så en liten stund senare gick vi till gården och hoppades på att det var några roliga people där :P Och det var det :D Elin, Ingrid och Alina :D Men halvtimme senare så stängde dom så vi blev utskickade :/ Men då sa vi att vi skulle gå hem till respektive hem och då tog Hanna bussen, men vi gick inte hem. Istället så gick vi till tobak och köpte GODIS!!!! Sen åkte Elin, Sandra, Tara och jag "pulka"!!! Det var såå kul!!! Och vi åkte på en gympapåse och en trasig mapp! Det gick så snabbt!!! Men sen gick Elin och en liten stund gick Sandra, så då var det bara jag och Tara kvar!Och vi hade hur kul som helst!!! Vi garvade hela tiden och om man hade hört så lät det som att vi berusade!! Och så skulle vi åka på en cola burk, men vi misslyckades TOTALT!!! Här är en teckning så ni förstår lite bättre:

Min underbara vackra teckning ;)
1: skolan 2: trappa 3: kant 4: cola burken 5: gångvägen
Men Tara brjade och hon var bara 10cm från att åka in i trappan, men hon åkte istället nerför kanten, så hon fick ont i rumpan :P Och jag åkte förbi burken, så jag var ungefär 3m från den, lyckat ;) Så båda misslyckades totalt!!! Men andra gången var vi bara en meter ifrån den :D Men sen var det dags att gå hem, men Tara och jag bestämde att vi skulle ta med oss varsin sopsäck, men jag tar med mig 2 ifallatt Tara glömmer ;) Men dom ska vi ha tills på måndag när vi ska åka på dom på rasten!!! Så kul :D
Och Hanna D, om du läser det här så skulle du inte ha åkt hem!!! Du missade verkligen något!!! 
Ja det var min dag ;) Vet, väldigt långt inlägg blev det!!! Men men..
Kramizar<3


- L O V E !

Offlinemode-_184452038_large


-A dream is a wish your heart makes

Tumblr_lwknrus8f21r2q9tyo1_500_large
Kramizar <3


-What dosen´t kill you makes you stronger


 Heej♥ Jag bara älskar den här låten!!! Och det som låten heter stämmer verkligen!
 Men medans ni lyssnar på den här låten↑ så kan ni läsa den här texten↓

-Having words in my heart that I can´t speak out loud♥

Kramizar♥


-My day and photos♥


 Heej♥ Har idag inte gjort så mycket, mest en vanlig dag :) Fast på spanskan fick vi titta på film HELA lektionen :D Det var riktigt skönt :P Så klart var det en spansk film ,men det försår man väll? Eller inte! Jag tog inga bilder med min kamera idag, för att jag var trött och behövde plugga matte, för vi har PROV i morgon!!!! :O Inte kul!!! Super kul!!! Noot! Men jag tänkte att jag har inte laddat upp några bilder med mina gamla systemkameror, så dom kan jag ladda upp istället:









Söötis!!!

Knasboll ;)
Men kanske laddar upp fler bilder sen, för jag ska äta nu ;)
Kramizar♥


Bild 15: En bild på en person du vill vara med


 Gammal bild från mitt sova över party!
 
Var ganska länge sen jag var med Hanna, är typ bara lite med henne på några lektioner :/ Saknar verkligen den tiden vi var med varandra ungefär 3 dagar i veckan :D Kommer ihåg förra vintern när vi gick till lekparken bakom skolan och så gick vi upp på kullen och jag sa:
- Jag måste bara rulla ner!
- ehh okej vänta bara lite, det här måste jag filma, Hanna!
- Nu rullar jag!!!, Me
Det var såå kul :D Sen bestämde vi oss för att gå ner till sjön och kolla hur tjock isen var...
Och när vi kom ner stampade vi först väldigt hårt, sen hoppade och tillsist gick vi på den :P Vi gick då över till andra sidan men Hanna var fortfarande lite rädd att isen skulle spricka så jag gick, hoppade först ;)
Och när vi kom över till berget (det var dit vi ville gå) så såg vi ett hur stort is grej som hade runnit ner för berget :O När vi klättrade upp kom vi till ett ställe där det var jättebrant och vi gled och ramlade ner därifrån flera gånger, men till slut när vi kom upp så höll solen på att gå ner. Det var så himla vackert, för man såg över hela gribbylund då! Sen när vi skulle ner så åkte jag på rumpan en liten bit fast slutae för att det gick för långsamt... sen blev det brant och då försökte jag igen och det tog typ 2s. så var jag halvägs ner för jag stannade vi ett träd.
-hur gick det?, Hanna
-Jag mår hur bra som helst! Kunde inte mått bättre!, jag
-Pröva du!, jag
-okej... aaaaaaaaah!!!!, Hanna
- var det kul?, jag
- det var s***it kul!! :D, Hanna
Eftersom vi tyckte det var så kul åkte vi 1 eller 2 gånger till :P
Sen gick vi hem, och vi var så himla trötta och varma då + att det var en halv meter snö :/ Det var tuft!
 
 Kommer aldrig glömma det!
Kramizar <3


-L O V E ♥


 Kramizar♥


-Can you get this? I can´t!


När jag var liten så var jag såå här blond!!!! Men när jag var ännu mindre hade jag nästan vitt hår!!!
MEdans nu är jag mörkhårig (fast jag färgade det ju :P )

Vad tycker ni jag passar bäst i?
Kramizar♥


-Photoshoot 2 med Johanna♥



















 Kramizar♥


Just let the music play and everythings gonna be better!

6696445059_22690b5cfa_z_large
Kramizar <3


-Photoshoot med Johanna part 2









 Ja det var dom ;) Imorgon kommer Photoshoot 2 med Johanna :)
Kramizar♥


My not funny day...


Heej!!!♥
Idag har varit en vanlig skoldag, mentorstid,ma,musik,trä-slöjd,Nv och So. Booring!! När jag kom hem så spelade jag lite "Juste dance", ganska kul :/ Men vid middagen gick jag Crazy!!! Jag sjöng om allt jag hörde, spelade och gjorde ljud till olika djur, t.ex. älg, katt, guldfisk. Jag är helt klart den normalaste personen! :P
Vad tycker ni om mina ändringar i bloggen? Jag blev iaf nöjd :P
Jag vet skriver inte så himla intressanta saker, men vad ska jag skriva om igentligen?
Den som kommenterar det bästa svaret får en länkning och penna o sudd! Och jag menar det verkligen!! :O

För mig har det kronglat JÄTTEMYCKET med min systemkamera!!! Först köpte jag en Canon EOS 550D, men bytte till en Canon EOS 600D, för att den kostade lika mycket som 550D (5540kr) och vi köpte ett stativ då också för att det var så billigt ;) Fast jag fick inte hem min kamera då förräns 12 januari och vi köpte den på lördagen eller söndagen. Och då tänkte jag prova mitt stativ, men inser att väskan och den lilla plattan som sitter på fattas, så det var ju bara att byta, så det fick jag nu ikväll. Men det värsta var att i lördags så såg jag på elggiganten på nätet att Canon EOS 600D bara kostade 4990kr! 500kr billigare, och det är mycket pengar för mig! :O Så vi beställde den, och den kommer inte förräns på onsdag eller fredag! :/
Krånglit vaa?!
Och fast allt har kostat ungefär 5600kr har jag 1000kr kvar!!! :D Så glad för det ;)
Kramizar♥


- Today´s quote


Kramizar♥


Bild 14: En bild som påminer dig om gammla tider


Mitt mysparty :D
Det är Felicia som är suddig för hon vill inte ha bilder på sig själv på någon blogg, och det respekterar jag :)
Kramizar <3


Ny header!!!!


Heej!!!
Är nu äntligen klar med min header!!! Tyckte att den blev ganska bra :)
Vad tycker ni?
Kramizar


-L O V E !


Kramizar♥


Ny header på gång!

Heej! Håller nu på med en ny header :) Tänkte inte ha jul headern längre, eftersom julen var över förlängesen, men jag har bara inte haft tid att fixa en ny :/
Men idag tänkte jag nog inte göra så mycket, bara slappa lite, äta något gott :P
Kramizar♥♥♥


Lite sent jag vet men men...

Heej!!! Jag tänkte skriva mina nyårs löften :) Lite sent, men som man säger: bättre sent än aldrig ;)
Img_6181_large
1:
Träna minst 2 gånger i veckan.
5fiy2u_large
2: Inte knipsa ett ända lås till i skolan! :P (vissa förstår vad jag menar ;) )
3: Vara väldigt social i sommar :)
1399702-10-1326571316326_large
Ja det var dom, hade inte så många men alltid några ;)
Ska nog nu göra några tidsinställda inlägg, eftersom jag inte är den bästa bloggerskan ;)
Kramizar <3


- G R A T T I S !


Heeej! Idag fyller min kompis Tara 14!!!! Grattis TARA!!!
Så nu är jag äntligen inte ensam tjej som är 14 :D !!!!! Hoppas att du skrattar mycket, proppar i dig godis :P Och har det s******it  kul!!!!!! Och hoppas att du inte halkar på isen idag ;)
Jag säger det igen, Grattis Tara!!!! <3
Kramizar <3

- D A N C E !


Heej! Idag hade vi första dans inriktningen :D Vi kommer nog bara ha Rob den här terminen :D Men det var jättekul!!! Men just nu väntar jag på bussen till Näsbypark, för jag ska hämta min kusin där! Hans syster kommer senare ;) Men idag får jag äntligen hem min systemis!!!! :D Det är en Canon EOS D600 :) Och så köper mamma en kamera väska också som jag vill ha men jag ger henne pengar sen!

Idag på idrotten så körde vi innebandy :D Jag tycker att det är jättekul!! Fast jag känner mig lite anurlunda för att jag gillar det, för det är flera tjejer i min klass som tycker att det är tråkigt :( Men i det laget jag var vann :P Fast jag råkade skuta 3 gånger på Pascale :/ Fast hon sa att det var okej med henne C:  Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har inte haft tid..
Måndag: Min födelsedag :D
Tisdag: Behövde städa mitt rum och leta efter ett par nycklar som bara har gått upp i rök..?
Onsdag:
Firade min faster för det var hennes födelsedag!
Kramizar <333


SKOLA!!!!

Snart ska jag dra till skolan, men först måste jag förbi min mamma och hämta ett lås :/ För igår när jag kommer till skolan ställer jag in koden men kommer inte in!!! Jag prövade flera olika altenativ men inget funka så jag fick knipsa upp det :( Så nu behöver jag ett nytt lås :( Inte den perfekta starten på sin födelsedag, men det blev lite värre när vi fick reda på att vårat schema har ändrats! Så nu har vi både So och Nv samtidigt!!! Och så ska vi hålla reda på tisdagar, för jämna veckor är det Nv och ojämna är det So!!! Och på fredagar så kommer vi nog få sluta kl 13 istället för 10.20!!!! Bara för att våran Eng fröken tycker att vi är lite trötta den sista timmen så då har hon halverat lektionen och satt andra halvan på fredag!!! Och så kommer jag kanske sen börja 8.15 på tisdagar för att ha arbetstid och inte sovmorgon!!!! Mitt alldeles perfekta schema helt förstört!!!! :(
Men det har blivit lite rörigt i scheman för man vet inte riktigt när man börjar eller vad man har? :/
Men resten av dagen var helt ok :)
Och på kvällen åt jag först hamburgare, sen tårta ocg satt sen och tittade på tv med familjen och fick min sista födelsedagspresent :D Det var ett par örhängen och ett matchande (stavning) halsband ;)
Bjuder på en bild:

Sista natten som 13 åring!!!!!

Jaopp kan bara inte fatta att jag blir 14 imorgon och att skolan börjar!!!! :O Hoppas bara att inte så himla många retar mig att jag har blivit en fjortis för jag är 14!!!!!! Men det ska bli kul att träffa kompisarna :D Och jag undrar vad jag får för något på morgonen :) Av mina små kusiner fick jag ett par silver örhängen och en desigual tröja och av mina stora kusiner fick jag 500kr :D Ska ha tröjan på mig imorgon! Men nu ska jag sova ;) God natt alla gullisar!!! :love:

Släktkalas!

Heej! <3 Idag om en liten stund ska jag ha släktkalas for me :D Eftersom jag fyller år I MORGON!!!!! Fast det som suger är för att skolan börjar i morgon också!!!! ;( Inte så himla kul att börja jobba och få läxor på sin födelsedag!!! Men kul att få träffa alla kompisar igen :D !!!!
Men så här ser jag ut idag, och jag såg dessutom ut så på nyår, hade ingen bra bild från då ;)
Face look
and body look.
Och till alla som tror att man blir fjortis när man blir 14, det är inte sant!!! Man blir bara inte fjortis över en natt!!!!
Men nu ska jag gå och fixa lite grejer
Kram :love:

-Photoshoot med Johanna♥


































 Kommer nog komma fler i morgon (orkade inte ladda upp alla för det tog typ 3 timmar!!!)


Miranda!!! Kanske...?

Miranda om du läser det här så kan jag :D
Jag vaknade vid 11, åt en sen frukost, gossade med Molly och kom inte på var jag hade lagt mobilen så jag gick och letade i lägenheten i en kvart :P
Men jag kan!!!!
Jag har svarat på ditt sms, men svara nu på mitt!!!!
Här är en jättesöt bild på dig Miranda:


Funny day!!!

Heej!!!! ♥
Har nu köpt min systemkamera :D Det blev inte en Nikon D5100, det blev en Canon EOS 550D, fast den är också riktigt bra ;) Det var dessutom paket pris så jag fick en kamera väska och minneskort för bara 5555kr XD !!!!!


Så  idag var jag med Jojo :D Vi spådde varandra i kort, var ute och fotta och drack sen varm o´boy :D Det var såååå gott :P Kommer nog upp lite bilder imorgon, för jag orkar inte just nu, för jag är trött och täppt i näsan :/
Det var såå kallt ute när man bara hade linne och en tunn shorta på sig och inga vantar ( fast vi hade jackor på oss när vi inte fottade varandra) :/
Ska nog i morgon gå på bio med familjen, skulle ha varit med Miranda men hon blev sjuk :/ Stackars henne..! Kolla in hennes blogg HÄÄR!!!




Systemkamera!!!!!!

Heeej!!!!! ♥
Om en liten stund ska jag åka till barkaby för att köpa en systemkamera!!!!!! :D Jag ska köpa en Nikon 5100D Vr, den är riktigt bra :P

Så här ser den ut framifrån.

Och så här bakifrån, man kan tom vinkla skärmen :P
 Men den här dagen har jag längtat efter!!! Jag är såå himla glad!!! Men det har ni kanske inte märkt ;)
Sen när jag kommer hem kommer jag bara hålla på med den!!!!!
Kommer säkert ut lite bilder i morgon ;)
Men nu måste jag gå ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!