Nothing special...

Tjabba!!! Har nu ätit en god middag :) Men tidigare idag var jag å badade på fyrishov :D För mig var det första gången, jag vet väldigt efterbliven!!! Men men... Didde följde också med, så då fick Theo sälskap ;) 
Men idag är det ju skottdag!!! Och det händer ju bara var fjärde år. Så nu kommer det dröja 4 år till innan det är igen :P 
Men jag har inget speciellt att berätta så jag lägger upp en video ist ;)
 


Jojo kommer du ihåg när vi var med varandra och så gick du och nynnade på en låt och det var samma låt hela tiden ↑ :D Och samma dag när vi skulle spela den hos pappa men den gick igång när vi var hos min mamma plötsligt!!! Scarry!!! :O
Kram Sofie :P


Stenbocken

Stressigt och slitsamt år där framgång, kärlek och glädjestunder sätts i relation till vad du önskat uppnå. Du uppskattar inte vad du faktiskt når. Det gör att året känns tyngre och tråkigare än vad det faktiskt är.
 
 Kram♥


Lite shopping...


Var i solentuna på cubus och då köpte mamma dom här till mig :D Kommer passa bra till våren och sommaren ;)
Kram♥


Bowling!!!

Hejsan! Idag var jag o bowla :D Det var såå kul :P Och jag krossade mamma o Theo totalt :D
Serie 1 fick jag 112 totalt och kom med i top 10 listan på bowlinghalen :D Då gjorde jag 1 strike och 2 spärrar :D
Serie 2 fick jag 97 och gjorde 1 strike och en spärr ;)
Serie 3 fick jag 80 för vi hann inte spela klart :( Men jag gjorde 3 spärrar!!!
Så totalt fick jag 289 poäng och gjorde 2 strikar och 6 spärrar!!! Det är rekord för mig på bowling!!!
Men det bästa var att jag vann över mamma och Theo på alla 3 serierna och att jag sköt ner en sån där det är en ring runt siffran, som verkade väldigt omöjlig för mig men jag klarade den så jag fick en spärr och kommer få 5kr av mamma :D För mamma sa om jag klarade det skulle jag få 5kr :D
Här är bild bevis på att jag var med på top 10, fast jag är på 8:de plats! Men jag är me :D 
 
Kramizar Sofie♥


Romme photos!!!

Här kommer äntligen Romme bilderna :D

Hanna D, Sandra o Hanna L

Vädret på förmiddagen :D

Liften

Jag utan skidglasögon

Hanna L, Sandra

Jag med skidglasögon

Random bild på slutet av en backe

Hanna D

Hanna L o Hanna D

Elin G

Sandra

Tara

Elin G, Hanna D, Sandra o Hanna L

Random bild på en annan backe
En bild som jag tog i ankarliften med Tara, Tara fick panik och trodde att jag skulle ramla XD

Söta Tara

Illa luktande fot killen!!! :O Kommer du ihåg Tara!!!!
Ja det var alla bilder ;) Men det blev inte så många, det är lite svårt att fota samtidigt som man åker skidor :P
Kramizar Sofie♥


I´m so sorry....!


Hej!!! Jag har tyvärr inte kunnat blogga på några dagar, för min mamma har pluggat och då har hon haft internet dosan, och då har jag inte kunnat blogga :( Men nu är jag hos pappa och fixar naglarna innan vi ska åka och bowla :D Ska bli kul :D Men igår fick jag post, jag undrade vem det var från och såg sen att det var från min moster :D Det fanns ett kort med att det var min lite sena födelsedags present ;) Och när jag öppar det lilla paketet är det en kontroll till min systemkamera :D Jag blev så himla glad, även fast det inte var nåt stort för jag hade tänkt köpa en sån när jag hade pengar men nu behöver jag inte det :D
Förra veckan sa jag att jag skulle lägga upp bilderna från romme, men som ni har märkt har jag inte det :/ Men jag lovar att jag ska lägga ut dom ikväll när min mamma är på möte, för då kan jag ta dosan :P
Men nu ska jag måla på det sista lagret innan vi åker ;)
Kramizar Sofie :P

Completely incomprehensible!!!

Heejsan!!! Idag var jag på klättring så klart ;) Men vi var bara 5 av 14 som var där!!! Men det kanske inte var så konstigt eftersom att det är lov :P Men för att vi var så få fick vi bouldra :D Och jag klara en vägg gär man först klättrade rakt och sen upponer och sen rakt igen :D Jag höll också på att klara en vägg som var så också fast då var man lite längre upponer, och det är väldigt jobbigt!!!
Det här är en boulervägg ;)
Och jag fick mycket beröm ^^
Men nu kommer jag till the completely incomprehensible!!! Jag frågade min pappa igår om vi kunde pröva att ta med Molly hem till han. Och han sa "ja varför inte. Man måste ju göra lite uppofringar ibland"!!! Så idag ringde jag pappa innan vi skulle till han och frågade om jag fick ta med Molly, för jag trodde nämligen inte riktigt på han igår kväll. Och han sa JA!!!! Så nu är Jag hemma hos pappa MED Molly!!!
Bild bevis:

Hon är väldigt nyfiken och rädd för blixten på datorn så hon tittade bort ;)
Men nu ska jag vara med henne lite :P
Kramizar Sofie & Molly<333

Baby siting

Heejsan svejsan! Ska om ungefär en timme åka och sitta barnvakt åt min gulliga tjejkusin :D Vi ska titta på sista avsnittet av Magi på Wawerlyplace, hon ville nämligen se det. Och då sa jag att jag kommer och hämtar henne lite tidigare så att hon hinner s det ;) Så först är det bara hon o jag sen kommer hennes brorsa vid fyra tiden, för han har varit på en fest :P
Men nu är det äntligen LOOOOV!!!! Så himla skönt!!! Min hjärna behövde det värkligen!!! Ska nog åka o bada och bowla någon dag, men så klart ska jag nog vara med kompisar!!! Vad ska ni göra på lovet?

Kram


-Today´s quote♥





Kramizar♥


Complicated


Kramizar Sofie♥


Colours!

1:2:
3:4:5:
 
 1: Ljusblå byxor-Cubus 199:-
2: Mörkblå kofta-Cubus 199:-
3: Oranget linne-Cubus 99:-
4: Armband-Cubus 149:-
5: Örhängen-Cubus 99:-
Skulle vilja ha alla dom plaggen men det skulle kosta 745kr!!!! Bara lite dyrt! Önskar att jag hade så mycket pengar så att jag kunde kopa det!
Men nu ska jag kolla på "Revenge"... Da da daaa!!!

Kramizar Sofie :P


-Today´s quote♥




Your Song


Kramizar Sofie♥


The devil inside....


 Ni måste se den här videon!!! Men jag själv vill inte se den här filmen! Jag såg den här trailen på en annans tjej blogg som hon hade fått se den av en annan tjej! Och hon hade skrivit att hon absolut inte vill se den här filmen och då var jag bara tvungen att se trailen!
Men det är värt att se den!
Kramizar Sofie :P


Studying is so hard!!!


Alla skriver när dom är osminkade på bild att dom bjuder på det, fast nu är jag sminkad och JAG bjuder på det :P
Hej alla glada! Jag själv är inte så speciellt glad!!! Har behövat plugga alla dagar den här veckan, förrutom måndag! Pågrund av alla dom här meningslösa proven!!!! Jag älskar våran fröken i So, hon har sagt att vi inte behöver ha något prov i So :D Är så glad över det, önskar bara att alla andra lärare/fröknar också kunde förstå att vi inte behöver ha prov, man blir bara dåligare då, för att man stressar för att försöka kunna allt, men sen efter proven glömmer man bara bort allting ändå! Så då har man typ pluggat i förgäves(stavning)! Just nu har jag suttit och pluggat spanska, för att vi har prov i morgon...! Och så har jag spelat in en berättelse, som jag spelade om minst 15 gånger innan den blev bra! För i svenskan har man fått en berättelse som man ska lära sig utantill och sen spela in och skicka till fröken. Och hon sa att det är ett PROV!!! Jag blir bara närvös på prov och glömmer bort allt precis innan jag ska börja skriva svare på frågorna!!!
Men ska nu sätta mig i sängen i min nya mys dräckt och titta på "Sofias änglar", tycker att det är ganska bra, gillar sånna program där dom bygger saker ;)
Mina mjukis byxor o kofta! På byxorna står det 98 ;) Och på koftan L.a., och skojar jag med mamma och sa att det står för Little angel ;)
Kramizar Sofie :P

-Today´s quote♥




 
Kramizar♥


Breakaway


Kramizar Sofie♥


-Today´s quote♥




 
Kramizar♥


My Happy Ending


 Kramizar Sofie♥


Trött tjej här...


Heej!!! Jag är såå himla trött just nu...! Men det är för att jag var i Romme igår ju :D Det var såå himla kul!!! Jag åkte 2 svarta backar utan att ramla, STOLT!!! Men sen åkte jag massor av röda och blå backar ;) Hannax2, Sandra o Jag åkte lite off pist, och då hittade vi det stället från förra året där vi valde vilken väg vi skulle ta, dödsvägen eller en vanlig väg, fast då visste vi inte att den var såå himla läskig!!! :O Fast vi åkte inte där, vi tog den vanliga vägen, fast då åkte jag in i ett träd :S Så nu har jag ett stort blåmärke på armen :3 Men på bussen!!! Tara o jag satt längst bak i bussen mellan 3 killar i nian... Och då mullade oss med en killes strumpor!!! :S Så för att försvara oss fick använda naglarna ibland! Catwomen! Men sen fick 2 av dom killarna byta plats med 2 tjejer i 6:an, så då blev det mycket lugnare... Men sen skulle jag o Tara ta oss fram mellan alla fötter, för att se hur dom där framme hade det. Men vi kom inte så långt, när vi stog i Samuels o Oscars platser satte vi oss ner, och dom var så sköna c: Så vi satt där en stund, men Samuel hotade oss med hans blöta armhåla, men den puttade vi bara bort, och när dom inte såg tog vi lite godis av dom ;) Tillslut gick vi tillbaka till våra platser fast då var vi nästan framme :)
Men i bussen vardet så att där fram var det lungt och tyst, och man satt på sin plats. Medans där bak var det helt kaous!!!!!! Det var grejer överallt, men satt på andras platser, man sjöng högt, och blev retad eller mullad...
Det kommer kanske bilder upp idag från igår eller någon annan dag i veckan ;)
Men jag orkade verkligen inte blogga igår, för när ja kom hem käkade jag middag, sen gick jag till mamma och packade mina grejer o duschade. Efter det gick jag hem till pappa igen och la mig i sängen direkt och somnade kavrt i 10... Trött tjej här!!!
Ja det var min dag i Romme det :D
Kramizar Sofie c:

-Today´s quote♥


 ♥




Kramizar♥


I Never Told You


 Kramizar Sofie♥


Tagga Romme om 30min!!!!!♥♥♥


Tjoo!!
Ska nu om 30min åka till Romme!!!!!!! Ahhhhh c: Ska bli såå himla kul!! Är faktiskt inte alls trött, jag är väldigt pigg och uppspelt!!! :P Och hela fb blir helt spamad av romme statusar!!! Typ alla skriver, taggad romme, eller hur många timmar det ärkvar tills man åker ;)
Men har gjort några tidsinställda inlägg för i dag och resten av veckan ;)
Men nu ska jag nog fixa det sista innan jag åker :P

Kramizar Sofie♥


ROOOOOOOOOOOMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om exakt 9h och 57min ska jag till ROMME!!!!♥♥♥♥ Längtar ihjäl mig!!!! Ska verkligen bli kul!!! Och så ska jag och några tjejer ta med oss våra ds och spela på bussen mot varandra :P Kommer ta med mig kebabchips, godispåse, cola och vatten, det är vad jag ska äta ;) Sen kommer jag ta med mig min undervattens kamera, min mobbe och ds:et så klart ;) Kommer säkert sitta och snacka massor på hemvägen eller dit eller både och :P
Men nu håller snön på att smälta bort... Men det gör inte så himla mycket för mig! Vill ha sommar!!!!
Jag har inte bloggat i helgen för att i fredags var jag och jobbade(passade mina kusiner), och så sov jag över där. Sen på lördagen kom mamma och hämtade mig på morgonen för jag skulle jag åka och klättra♥ Efter det åkte mamma och jag till sollentuna och köpte en mysdress till mig och fixade en grej på hennes jobb. När jag kom hem var jag med Mollsan och åt middag, sen var det dags att titta på Melodifestivalen. Men idag så har jag pluggat hela dan :/
 
Så det har varit lite fullspäckat...
Men sen upptäkte jag att min mysdress var för liten så mamma ska byta den imorgon.. Men så här ser den ut

Byxorna             och            tröjan♥
 Men nu ska jag titta på "Kontoret" ;)
Kramizar Sofie♥


Biild 23: En bild som gör dig glad

Hanna ser bara så himla skön ut här :D
Kramizar Sofie :P

Not in a good mood right now...

Hejsan svejsan :P Är inte på så bra humör för att blogga.... Men gör det ändå :) Fast det kommer inte bli något långt inlägg, ett litet kort bara ;) Jag hade dans idag och det var kul, var jätteflumsig i början, jag skrattade åt igenting, så sen började jag hosta och få lite ont i halsen :/ Men som tur var fick jag en halstablett av Tara :D Vi fortsatte lite på förra dansen, till låten Yeah x3 med Chris Brown.
Nästan alla säger att dom vill ha sommar, men då har jag varit imot dom men nu är jag en av dom!!! Jag vill också ha sommar!!!! Jag vill sola, bada, bli brun!!! Ja allt som man brukar göra på sommarn!!!
Men nu på måndag ska jag till Romme med skolan, för att det är idrottsdag :D Ska bli såå kul alla i klassen ska dit förrutom 2 som ska typ vara lediga då och åka skidor!!! Avis!!! Men är såå himla taggad!!! Ska ta med mig kebabchips, läsk, marsmallows, GODIS och mitt nintendo dsi XL ;) Kommer också ta med mig min undervattenskamera och ta lite bilder ;) Det som är bra med den kameran är att det gör inget om den blir helt snöig :D
Här är några bilder från Romme förra året, hittade dom på Hannas gamla blogg ;)

Hanna L & Jag

Hanna D

Det är en gubbe forever alone i backen som åker :D

en väldigt muppade bild på mig :/
Men längar såå himla mycket!!!
 Okej det blev inte ett så kort inlägg... Men ska plugga líte engelska glosor nu innan "Once upon a time" börjar, för jag hinner inte sen för efter det är det "Revenge"!!!
Kramizar Sofie :P


Bild 22: En bild från i somras

Öland<333
Kramizar Sofie :P

Vem uppfan skolan igentligen???

Tumblr_lzg9o27vc51rp9xcxo1_400_large
Tjooo bre!!!
Har haft en helt ok dag, fast bara tråkiga ämnen... :/ Fast på arbetstiden var kul :P  Men igår på idrotten hade vi gympa :D Det var faktiskt riktigt kul :D Höll på mycket med armarna. Och på bommen som vi hade höjt så att man kunde hänga i luften :P Och då skulle man gå sidled hängande i luften, det var såå himla kul :D För jag fick upp en bra teknik, så jag gungade med benen på något vis...! Och på ringarna skulle man pröva att göra lilla krysset och stora krysset. Men jag klara bara lilla, det är jättejobbigt :P För man ska hänga med kroppen i luften och sträcka ut ena armen så att den blir rak(lilla krysset)! Och jag var den enda tjejen som klara det :D Stolt!!! Och så fick jag visa en kille hur man gjorde det lilla krysset, så sen fick jag en gimmi five av Camilla(våran idrotts lärare)! Det kändes riktigt bra ;)
Skulle igentligen gjort en spanska läxa fast jag fattar inte riktigt vad man ska göra, för det står inte på elevkalendarit det som jag tror att man ska göra. Det jag hörde var att man skulle ta reda på vad det finns för djur på Madrids zoo, men det finns typ över 40 djur!!! Hur orkar man skriva upp alla dom!!!! Så jag struntar i det...! Typ... 
Men i helgen ska jag nog plugga inför 2 prov! Det ena är Nv :( Och jag kan typ inget av det vi ska ha på provet, man sitter där på lektionen och skriver av det som står på tavlan, men det kommer aldrig in i huvudet!!! För att det är såå himla BOORING!!!!! Det är som att man är där men ändå inte där...!!!! Och sen har vi spanska prov!!! Och det måste jag också plugga väldigt mycke på, för att mer än hälften av det vi ska kunna har vi inte ens gjort för att våran gamla spanska lärare inte ens gick igenom det!!! Vi gjorde bara massor av annat s*****t!!! :S
 Kramizar Sofie :P


Bild 21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig

Tara<33
Kramizar Sofie :P

Bild 20: En bild på dina närmaste

Kramizar Sofie :P

Molly i tratt...



Tycker lite synd om Molly som måste ha tratt, fast det är för att hon har kastrerast(stavning:S) Och hon måste ha det till på fredag!!! För då har hon haft den i 10 dagar :/ Men när vi är hemma brukar vi ta av den och hålla koll på henne så att hon inte slickar på äret, för dom sa att man fick det ;)
Men hon är väldigt söt i den, och när man trär på den ser hon ut som en liten hårig alien :P
Kramizar Sofie♥


Happy Valentines day♥

Valentines-day-candy_large
 Glad alla hjärtans dag :D Jag hoppas att jag får en kul dag, även fast jag är single... Men idag har jag på mig rosa, vitt o rött, bara för att det är just den här dagen ;)
Here is my looki:

Man ser inte så mycket av mina brallor, fast det är dom hel rosa byxorna jag köpte ;)
Hoppas att ni äter många gelehjärtan, för det har inte jag nooot!!! Okej jag ät sånna igår och i söndags :P Tjuvstart :P
Kramizar Sofie♥


Bild 19: En bild på en snygg person

Johanna<333
Kramizar Sofie :P

Studying....


Heeej :) Måste idag göra några uppgifter från NV!!!! För i onsdag fick vi ett papper med 20 uppgifter som vi skulle göra... Och vi var såå himla trötta den lektionen för innan hade vi åkt skridskor på idrotten, så alla var hur trötta som helst... Och då sa våran fröken:
-Ja eftersom ni inte jobbar så bra så ska jag säga en grej som kanske gör att ni arbetar lite bättre, ni ska ha gjort klart dom här uppgifterna tills på måndag!
Alla bara: Neeej!!! Åååå, barn plågeri!!!!
Så nu ska jag göra dom där j*****la uppgifterna!!!
Igår var jag på fest hos Fredrik! Det var jättekul i slutet, ibörjan var det lite tråkigt, men sen hade Fredrik hjälp Pasco att sätta på musik, så Pasco hade fest för sig själv. MEn då kom Jag o Katja så flyttade vi ut musiken till tv rummet, och så dunkade hur mycket som helst!!! Hoppade så golvet vibredae och hade högsta volym!!!
Kom inte hem föräns vid 00.10!
Innan festen var jag på klättring!!! Det var såå himla kul att träffa kompisarna där!!! Längtar tills nästa vecka! Då ska vi öva på att ta imot om klättraren faller så att den inte bara dunsar ner i marken ;)
Men nu ska jag gå ;)
Kramizar Sofie :P

-Today´s quote♥


"They say nobody´s perfect, but I can´t seem to find anything I don´t like about you."
Kramizar♥


-Today´s quote♥


 Kramizar♥


Crazy, stupid boys♥ But love them anyway♥

Shoobre!!! Har haft en vanlig dag fööutom på lunch rasten när det hände en grej :P
Det började med att Samuel, Filip o Oscar åkte till Täbban för att äta lunch. Och då smsade Issa till Filip att han skulle köpa en cola åt henne. Så när dom kom tillbaka så gav Filip Issa colan som redan var öppen. Issa luktade då på colan och sa att det luktade ketchup så hon ville inte dricka den.. Men för att försäkra sig på att det inte var något konstigt med den så drack Oscar o Filip var sin stor klunk. Men Issa vägrade fortfarande. Och då berättade dom att dom hade haft i 6-7 paket ketchup i colan som Issa trodde X] Så då gick Samuel o Oscar till Boris och frågade om han ville ha lite cola(han visste inte om ketchupen). Men han frågade först om dom hade gjort något med den, men dom sa bara nej... Så Boris tog en stoor klunk! Och efter det höll han på att spy för att han hatar ketchup och smaken av drycken! Så han jagade Samuel o Oscar, för att slå dom lite för att dom hade lurat han! XD Såå himla kul! Bara  älskar våra störda och skönaste killar! <3
 Men snart ska jag gå hem till mamsen och titta på "Super 8", har inte sätt den än, men velat det i typ 2 månader, men bara inte haft tid och glömt bort vad filmen hette ;)

Hoppas att ni får en trevlig, rolig, skön kväll/eftermiddag ;)
Kramizar Sofie♥


Dagens sötis!


Tumblr_lxya3cbhwt1qkx4q8o1_500_large
Kramizar♥


Be yourself, everyone else is taken

375011_209582865780706_149792978426362_519248_544108519_n_large
 Hola!!! Jag vet att jag har inte uppdaterat så bra, men det är för att jag inte har antivirus skydd på min dator :/ Men nu är jag hos pappa och då kunde jag låna hans :D Men idag har det varit en helt vanlig dag, ma, spanska,idrott,dans :D Men på matten höll jag på att dö för att det var såå himla TRÅKIGT!!!! Spanskan var helt ok... Idrotten med, vi körde dochball(stavning), det var läskigt :S Men det är ändå såå kul :P Dansen var väldigt kul :D Och Rob tyckte att vi var s***t duktiga :D
Men det var en grej idag som var mindre kul... För någon gång efter lunch började jag få ont i magen :/ Men efter dansen kände det som att jag skulle dööö för att jag hade så ont!!! Men sen tog jag en iprem och då blev det bättre :) Men som tur var hade jag Molly <3
Och jag längtar sååå himla mycket tills på lördag!!! För då börjar äntligen min klättring :D!!!! Ska bli så kul att träffa kompisarna därifrån!!!
Men nu ska jag titta på "Once upon a time", jag vet att jag har sagt det tidigare, men ni borde titta på det för att det är sååå himla bra!!!
Ååå juste igår hade vi författar besök av Douglas Foley. Det var lite intressant, han har bland annat skrivit Habib böckerna, shoobre. Och Shoobre kommer komma på film 24 februari! Ska kanske se den :)
Men nu ska jag ta det lite lungt och bara titta på tv :D
Kramizar Sofie <3


-Today´s quote♥


Kramizar♥


Dagens sötis!


431709_10150561977029694_237147724693_8650039_1090188447_n_large
Kramizar♥


-Today´s quote♥


Kramizar♥


Dagens sötis!


Tumblr_lyu8hl6szc1r9k77ho1_500_large
Kramizar♥


-Today´s quote♥


Kramizar♥


Dagens sötis!


Tumblr_ly9yrlibmr1r5d9q3o1_400_large
Kramizar♥ 


Arninge djurklinik....

Heeej :) Kunde tyvärr inte blogga igår för att mitt skydd gerj till datorn har gått ut och då får jag inte gå ut på internet :/ Men det kom upp 2 tidsinställda inlägg som jag gjorde i söndags ;) Eftersom jag är ganska dålig på att blogga gjorde jag tidsinställda inlägg för hela veckan ;)
Men iaf så har jag kommit hem nu från Arninges djurklinik. Vi var nämligen och lämnade in Molly för att hon skulle kastreras(stavning), få vaccination och klippa klorna ;) Så jag kommer åka och hämta henne efter skolan med mamma :) Och då kommer nog Molly ha en sån där gullig tratt :P
Men idag ska vi på idrotten åka skridskor, jippi...noooot!!!!! Jag har 2 anledningar varför jag inte kan åka,
1: Har inga skridskor
2: Har ingen hjälm!
Men jag gillar häller inte att åka skridskor, det är sååå himla tråkigt!!!!!
Men men....
Kramizar :D

-Today´s quote♥


Kramizar♥


Dagens sötis♥


Tumblr_lxjutp6mht1qk9tf5o1_500_large
Kramizar♥


Fjortis varning eller inte!!!!

Fixade med en bild på picnik och så här var den från början:

Och efter:

Fjortis!!! Men det är jag inte i verkligheten men jag kan se ut som en om jag fixar lite med bilden ;)
Kramizar♥


Tävlings resultat!!!


 På första plats kom Julia!
 Men sen kom Felicia, Pasco och anonym på delad andra plats så då fick jag lotta ;)
Och på andra plats kom Felicia!
Och på tredje plats kom Pasco!
Bättre lycka nästa gång Anonym ;)
Pasco och Julia ni får era pris imorgon i skolan ;) Och Felicia du får ditt när vi ses nästa gång ;)
Kramizar♥


Photos!







Ja det var dom bilderna från igår när jag gick med mamma runt sjön!
Kramizar♥


Svar på kommentar!

Johanna om Live life, Laugh Lots, L♥ve Forever:
OMGOMGOMGOMGOMG!! Du är äntligen över på rätt sida, välkommen t rosa klubben!!! WOHOOOOOOOO!!

Vänta.. Tagit tempen på senaste tiden lr?? <3
Kram <3
IP: 79.102.98.152
03 Februari, 17:46  
Felicia<3 om Live life, Laugh Lots, L♥ve Forever:
Asså har du blivit sjuk?? Feber elr ngt?? Men du kommer säker pasa i dem<33
IP: 83.251.75.93

Svar Johanna: Nä jag är inte med i rosa klubben!!! Det var bara snyggt på mig ;) Och den ända färgen kvar! Och jag vet, har inte tagit tempen på sista tiden, kanske vore bra att kolla det ;)
Kram<3

Svar Felica: Jag vet inte, borde kolla upp mig ;P Och jag tycker själv att jag passar i dom ;) Måste ses snart!!! Hörde det där med Rasmus :( Stackars honom ;(
Kramizar<3333
                                                                             Kramizar<333

I´m really not good with words...

Heeej♥ Har nu sett "Breaking dawn part 1", sååå himla bra, så nu vill jag bara se fortsättningen nu!!!!! Men jag vet jag är sjuuukt efterbliven!!! Men jag hade velat se den på bio men varje gång blev det så här att jag hade pengar men hade inte tid att gå men när jag hade tid hade jag inte pengar :/ Men nu har jag iaf sätt den :D
Men idag hade jag engelska prov!!! :O Fast jag tror att det gick ganska bra, engelska är inte mitt starkaste ämne :/
Men så ni bara vet kommer tävlingsresultaten på Söndag!


Det var 2 colage som jag gjorde förra året med min undervattens kamera ;) Inte dom finaste bilderna, fottade dom på tv på Animal Planet.
Men nu ska jag vara med min lilla kisse :D
Kramizar♥


-Today´s quote♥


Every guy thinks that every girls dream is to find the perfect guy, bullshit!
Every girls deam is to eat without getting fat!!
Kramizar♥
 


Live life, Laugh Lots, L♥ve Forever

Heej♥ Har haft en s****iit rolig dag!!! Specielt idrotten :D!!!! Först hade vi matte men det var ok, sen spanska också ok :/ Men på lunchen började det bli kul :D En grej var att jag vann i armbrytning mot 3 killar i min parallel klass och Tara, Pasco, Alina, Hanna L, Linnea :D Men jag förlorade mot en kille som heter Oscar, fast dom andra sa att han var mästaren, men jag är ändå stolt att jag vann över dom andra :D När jag körde armbrytning mot Tara så tog det typ 1-2 SEKUNDER!!!! Och då sa hon att jag skulle köra mitt bästa men när jag tänkte efter sen så gjorde jag inte det :O
Men på idrotten!!!! Så jävla kul!!!! Jag,Tara, Alina o Pasco åkte på sopsäckar!!! Det gick s***it snabbt!!! Och mitt iallt så åkte Oscar(en annan Oscar) och Mattias topp less!!! Och dom frös inte ens!!! Men i slutet skulle jag, Hanna D,Tara, Hanna L, Sandra, Elin A och Oscar. Men mitt i baken stod Linnea så vi skriker att hon ska akta på sig, så hon släpper mattan och springer åt sidan. Så vi åker på mattan, medans Oscar hoppar över till den mattan :O Men när vi hade stannat var det 3 mattor runt om oss, när vi hade åkt på 1 :O
Sen åkte Tara och jag tillsammans i min säck för Taras gick sönder :/
Men här är grejerna som jag shoppade med mamma igår ;)
 
 Kofta HM 149:-

Tunika/Klänning HM 99:-

Byxor Hollister :D 500:-

T-shirt Hollister :D 139:-

Kofta Gina 199:-
Och nu till det helt ofatbara!!! Jag tror att dom som känner mig bäst skulle aldrig tro att jag hade köpt dom här...

...Ljus ROSA byxorna från Gina 199:-
Men nu ska jag titta på Once upon a time!!! Såg reklam idag för dagens avsnitt och det var såå spännande!!! För ni som inte har sätt det så borde ni verkligen kolla!!! Det handlar om att en liten pojke fick en sagobok fast lite anorlunda. Och han har gett olika roller till personer han känner. Sammtidigt när det finns en annan värld, så dom visar först ena världen en stund sen kanske dom hoppar till den andra, hoppas att ni fattar, annars får ni titta för att förstå, det går på 5:an kl 20.00 ;) Men efter det så ska jag titta på Revenge :D Mitt 3 favorit program :D Fast det är på 3:an kl 21.00, som tur är, annars skulle det krocka med Once upon a time!!!
Kramizar♥


Bild 18: En bild på din fritid

Tumblr_lyk89clpou1r1n308o1_400_large
 Friends♥
På fritiden är jag med kompisar, om jag inte är med kompisar pluggar jag eller jobbar ;)
Om man inte hade kompisar skulle det inte vara värt att leva! Förrutom om man har en pojkvän, då vill man leva♥
Kramizar♥


-Today´s quote♥

6503869923_749705d739_z_large
Mom, my friends don´t care if my room is messy, they just care if we have food


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!